Nunti

Nunti

Nunta este unul dintre cele mai importante momente in viata oricarui cuplu. Cu toate ne-am imaginat de mici cum va fi in ziua cea mare, cu toate ne-am vrut printese si o nunta de basm!

Noi suntem aici pentru a te ajuta sa faci cele mai bune alegeri: sa gasesti rochia potrivita siluetei tale, sa descoperi cele mai frumoase si interesante sortimente de flori, sa alegi cele mai frumoase decoruri, astfel incat totul sa se integreze perfect in tabloul nuntii tale.

Din flori mereu proaspete comandate direct din bursa de flori din Olanda, iti oferim aranjamente florale realizate intr-o mare varietate de flori si culori, pe suporturi diverse, buchete parfumate si decoruri personalizate.

De la locatie, la modele de rochii de mireasa, invitatii, aranjamente florale, la cei mai talentati fotografi ,dj sau formatii renumite, pe toate ti le punem la dispozitie, la un telefon distanta.

Gallery

Original Events

Dragostea pentru frumos, impletita cu pasiunea pentru culoare, un buchet de fericire cu parfum de flori colorate - asa ne-am putea descrie noi, echipa
Original Events.

Facebook

Servicii

SUS © Original Events - Web Design by garin.ro